تا جایی که من در طول زندگی کاری خودم در ایران دیدم و شنیدم؛ اغلب افراد که در جامعه کاری و اداری کشورمان هستند یا با مدیریت پروژه و تسک (مدیریت وظایف) آشنایی ندارند یا اگر داشته باشند تجربهی کار با برخی برنامههای مدیریت تسک یا وظایف محدودی را دارند؛ پلتفرمهایی مثل ترلو، اسپیس، جیرا و برخی نظایر ایرانی آنها از این دسته هستند.
از آنجایی که همیشه به یادگیری ابزارهای مدرن و ابزارهایی که به من کمک کنند کارهایم را راحتتر و در عین حال سریعتر انجام بدهم علاقمند بودم و موضوعات مرتبط با تکنولوژی از علایق همیشگی من بود و هست امروز ابزار مدیریت تسک ترلو Trello را با اَتورک Atwork مقایسه میکنم. در ادامه قرار نیست شاهد تعریف دور از واقعیت از نرم افزار اَتورک و بد جلوه دادن ترلو باشید بلکه نقاط ضعف و قوت هردو نرم افزار را بیان خواهم کرد.
مقایسه ترلو و اَتورک | Trello and Atwork
بر اساس تحقیقات من ترلو Trello در سال ۲۰۱۱ معرفی شد دو نفر با نامهای جوئل اسپولسکی و مایکل پریور Joel Spolsky and Michael Pryor به عنوان سرمایهگذاران و مالکان ترلو معرفی شدند؛ بنابراین ترلو در سال ۲۰۲۴ حدود ۱۳ سال قدمت دارد.
بردند اَتورک در سال ۱۴۰۲ شمسی یا ۲۰۲۳ در دسترس عموم قرار گرفت و حدود ۱ سال و نیم قدمت دارد.
شاید تصور کنید پس با همین مقایسه در همین ابتدای کار متوجه میشویم که ترلو بهتر است؛ اما اگر شما هم عاشق تکنولوژی باشید حتما میدانید که در زمینهی تکنولوژی قدمت محصول حرف اول را نمیزند و جتما شما هم مثالهایی دارید که نشان میدهند یک محصول پس از مدل کوتاهی از معرفی به یکی از غولهای تکنولوژی تبدیل شد.
این موضوع جایی میتواند حائز اهمیت باشد که محصول جدید نواقض زیادی داشته باشد، که این موضوع را نیز در ادامه بررسی می کنیم.
یکی از نکات قابل توجه در رابطه با ترلو کند شدن زیاد یا عدم دسترسی به آن با ایترنت ایران در اغلب مواقع است که تجربهی کار با آن را دشوار می کند. همانطور که در جدول مشاهده کردید اَتورک و ترلو شباهتهای زیادی دارند اما تفاوت اصلی آنها در این است که اَتورک یک پلتفرم همه جانبه محسوب میشود به این معنا که هدف از استفاده از اَتورک تنها مدیریت تسک یا حتی مدیریت پروژه نیست بلکه هدف از اَتورک آسان کردن تمامی کارهای یک کسبوکار است به چه معنا؟
شما میتوانید از اَتورک به عنوان یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری یا مدیریت منابع انسانی یا برقراری ارتباط با سایر همکاران یا گزارش گیری از عملکرد اعضای تیم یا کارهای خودتان استفاده کنید و همواره نیز به قابلیتهای اَتورک افزوده میشود.
نقطهی قوت ترلو در حال حاضر به اَتورک این است که تمپلیت یا قالبهای متنوعی دارد و شاید استفاده از رنگهای متنوع و انتخاب بکگراند و مواردی از این دست نیز برای برخی کاربران جزو نقاط قوت باشد.
همانطور که بالاتر اشاره شد قسمت اعلان ترلو نیز قوی تر از وضعیت فعلی اَتورک است که البته این بخش به زودی بروزرسانی شده و بهبود میابد.
در هردوی این پلتفرمها تمامی کاربران میتوانند پروفایل شخصی خود را داشته باشند و اطلاعات متنوع مورد نظر خود را در آن وارد کنند اما در ترلو امکان دیدن فعالیتهای پیشین هر فرد نیز وجود دارد که این قابلیت در اَتورک وجود ندارد.
مهمترین نقاط قوت ترلو به نسبت اَتورک
استفاده از رنگ های متنوع در طراحی
قابلیت تغییر زمینه کاری
مدیریت اعلانها به ضورت حرفهای
نقاط قوت اَتورک به نسبت ترلو
امکان استفادهی کاربران از هوش مصنوعی
امکان فارسی شدن پنل
قابلیتهای بیشتر علاوه بر مدیریت تسک و پروژه
جمعبندی
امکان استفادهی رایگان از هردو پلتفرم اَتورک و ترلو وجود دارد و هردو امکانات متنوعی در اختیار شما قرار میدهند و اَتورک با وجود آن که به عنوان یک استارتاپ کار خود را آغاز کرد توانست طی تنها یکسال پلتفرمی کاربردی و کاربرپسند ارائه بدهد که علت اصلی آن تجربه چند ساله در زمینه کار و مدیریت تسک و وظایف بود در واقع اَتورک تلاش میکند مشکلاتی که در پلتفرمهای مشابه مشاهده میشود را نداشته باشد.
خوب است بدانید که با وجود آنکه اَتورک کار خود را در ایران آغاز کرد در حال حاضر در هلند نیز شعبه داشته و پذیرای کاربران بین المللی نیز هست اما برای کاربران ایرانی امکان پرداخت پلنهای پولی با ریال نیز وجود دارد.
در صورت وجود هرگونه سوال یا مشکل از طریق چت آنلاین با ما در ارتباط باشید.