در این بخش از وبلاگ اَتورک ابتدا مرور کوتاهی داریم بر این که مدیریت پروژه چیست و چطور به سازمانها کمک میکند و در ادامه بهترین و مشهورترین برنامهها یا نرم افزارهای مدیریت پروژه مثل ترلو Trello، کلیک آپ ClickUp و… را معرفی میکنیم.
کسب و کارها به صورت همزمان روی چند پروژه کار میکنند؛ آنها تیمهای مختلفی دارند و هر تیم هم یک مدیر یا رهبر دارد که کارها را مدیریت کرده و نظارت کند تا پروژهها با موفقیت به اتمام برسند. مدیریت و انجام کارهای مختلف به صورت همزمان نیاز به شیوهای سازماندهی شده و در چارچوب زمانی تعیین شده دارد.
بهترین راه برای برنامهریزی و مدیریت پروژه به ویژه پروژههای تجاری استفاده از یک سیستم یکپارچه است که اینجا نرم افزارهای مدیریت پروژه و سیستمهای مدیریت تسک به کار میآیند.
بهترین ویژگی های برنامه مدیریت پروژه
بهترین برنامه مدیریت پروژه با هدف بهبود کارایی و بهرهوری اعضای تیم و در نتیجه بهبود کیفیت کلی پروژه است.
قبل از انتخاب نرم افزار مدیریت پروژه برای سازمان خود، در اینجا چند ویژگی وجود دارد که یک برنامه مدیریت پروژه ایدهآل باید ارائه دهد و توصیه میکنیم این موارد را در انتخاب بهترین نرم افزار مدیریت پروژه در نظر داشته باشید:
- نرم افزار مدیریت پروژه باید به رهبران تیم اجازه دهد تا در مورد کارها باهم گفتگو کنند و پیامهایی را به صورت خصوصی و جمعی برای اعضا ارسال کنند.
- باید دارای امکان اعلان باشد تا مدیران به راحتی در جریان تغییرات و بروزرسانیها قرار بگیرند.
- نرم افزار مدیریت پروژه باید امکان ذخیره سازی اسناد و فایل داشته باشد تا دسترسی به آنها را برای اعضای تیم آسان باشد، حتی برخی از نرمافزارها امکان محافظت از فایلها با رمز مجزا را نیز به کاربران میدهند.
- با توجه به برخی کاربریهای نرمافزارهای مدیریت پروژه برخی از آنها دارای اپلیکیشن موبایل نیز هستند که اعضای تیمها بتوانند با موبایل نیز از آن استفاده کنند یا اگر اپلیکیشن مجزا برای موبایل نداشته باشند نسخهی وب آن را طوری طراحی میکنند که امکان استفاده از آن با موبایل هم فراهم باشد.
- از دیگر ویژگیهای یک نرم افزار مدیریت پروژهی حرفهای این است که اطلاعات را به صورت تصویری نیز نمایش بدهند که اغلب آنها را با استفاده از نمودار گانت چارت یاداشبورد تصویری ارائه میدهند.
کاربر نرم افزار مدیریت پروژه
یک سازمان همیشه به دنبال استخدام افرادی با مهارت های رهبری ثابت شده است. از مهمترین ویژگیهای یک مدیر پروژهی حرفهای آشنایی کار با یک سیستم مدیریت پروژهی مناسب است که تاثیر زیادی در افزایش بهرهوری تیم و انجام شدن بهتر تسک یا وظایف میشود. مدیر پروژه اغلب علاوه بر دانش کافی در رابطه با نرم افزار مدیریت پروژه باید دانش پایهای در مورد مدیریت پروژه، برآورد هزینه پروژه، اقتصاد مهندسی و مهارت های رهبری نیز داشته باشد.
مزایای استفاده از نرم افزار مدیریت پروژه
- نرم افزار مدیریت پروژه به اعضای تیم کمک میکند تا وظایف را به طور متوالی و به موقع انجام دهند.
- پس از تعیین تمام وظایف، میتوان از ابزار مدیریت پروژه برای نظارت بر پیشرفت هر کار استفاده کرد.
- از دیگر ویژگی برنامههای مدیریت پروژه، مستندسازی است. یک سیستم ذخیرهسازی اسناد مرکزی برای اشتراکگذاری فایل و پوشهها ارتباط میان اعضا را آسانتر میکند.
- یک تقویم را میتوان در ابزار مدیریت پروژه ادغام کرد تا بتوان از آن برای پیگیری مهلت هر کار به صورت جداگانه و کل پروژه به عنوان یک کل و همچنین برنامهریزی جلسات استفاده کرد.
- بهبود جریان کاری نیز از مزایای استفاده از نرم افزار مدیریت پروژه است؛ زیرا نرم افزار مدیریت پروژه یک پلت فرم مشترک برای همه اعضای تیم در جهت بهبود همکاری فراهم میکند؛ در حقیقت این نرمافزار کار تیمی را تضمین میکند و در نتیجه بهرهوری را افزایش میدهد و موفقیت هر پروژه را تضمین میکند.
برنامه برتر مدیریت پروژه در سال ۲۰۲۴
آسانا Asana: ابزار مدیریت پروژه همه کاره است که به تیم ها اجازه می دهد پیشرفت پروژه های خود را با وظایف، وظایف فرعی و نقاط عطف ردیابی کنند. از جریان های کاری مختلف پشتیبانی می کند و با بسیاری از ابزارهای دیگر مانند اسلک Slack و گوگل درایو Google Drive ادغام میشود.
ترلو Trello: یک برنامه مدیریت پروژه بصری بر اساس متدولوژی کانبان است. از تابلوها، فهرستها و کارتها برای سازماندهی وظایف استفاده میکند و به ویژه برای تیمهای کوچکی که گردشهای کاری ساده را مدیریت میکنند مفید است و اغلب آن را با رنگهای متنوع پنلش میشناسند.
ماندی Monday.com: ماندی دات کام که بهخاطر گردشهای کاری قابل شخصیسازی معروف است، برنامهریزی و ردیابی پروژه را با طیف گستردهای از الگوها و ویژگیهای اتوماسیون تسهیل میکند. این نرم افزار برای تیمهایی در هر اندازه در صنایع مختلف مناسب است.
اسمارت شیت Smartsheet: برنامهایست که عناصر مدیریت پروژه را با یک رابط صفحه گسترده ترکیب میکند و این نرم افزار برای مدیریت پروژه های بزرگتر که نیاز به جدول زمانی دقیق و ردیابی بودجه دارند ایده آل است و پنل آن شباهت زیادی به گوگل شیت دارد.
بیس کمپ Basecamp: ابزاری ساده است که به تیم ها کمک میکند پروژهها را مدیریت و ارتباط موثرتری برقرار کنند. بیس کمپ چند ابزار را در یک ابزار ترکیب میکند، از جمله لیست کارهای انجام شده، اشتراکگذاری فایل، تابلوهای اعلان و برنامههای متنوع.
کلیک آپ ClickUp: یک پلتفرم واحد برای مدیریت همه جانبهی یک پروژه، از وظایف گرفته تا اسناد، اهداف و حتی ایمیل را ارائه میدهد. این نرم افزار به دلیل انعطافپذیری و نمایشهای سفارشی مانند نمودارهای گانت، تابلوهای کانبان و انواع تقویم مشهور است.
ریکWrike: یک ابزار مدیریت پروژه قوی است که برای تیمهای متوسط تا بزرگ طراحی شده که نیاز به ردیابی چند پروژه به صورت همزمان دارند. نرم افزار مدیریت پروژه ریک شامل ردیابی زمان، تعادل در کار و به اشتراکگذاری اسناد است.
جیرا Jira: بهترین گزینه برای تیمهای توسعه نرمافزاری است که از روشهای چابک استفاده میکنند. جیرا Jira از اسکرام و کانبان پشتیبانی میکند و به خوبی با بسیاری از نرم افزارها ادغام میشود.
پروژه مایکروسافت Microsoft Project: ابزار پیچیدهای است که قابلیت برنامهریزی دقیق پروژه از جمله تخصیص منابع، جدول زمانی پروژه و امور مالی را فراهم میکند. انرم افزار مدیریت پروژهی ماکروسافت برای مدیران پروژه با تجربه در سازمان های بزرگتر مناسب است.
نوشن Notion: یادداشتها، وظایف و پایگاههای داده را در یک ابزار واحد ترکیب کرده و راههای منحصربهفردی را برای سازماندهی اسناد پروژهها و گردشهای کاری امکانپذیر میکند. نوشن بسیار انعطاف پذیر است و بر اساس نیاز خود میتوانید در آن تغییراتی ایجاد کنید.
تیم ورک Teamwork: به طور خاص برای مشاغل خدمات دهی به مشتری طراحی شده و به نوعی میتوان گفت که یک سی آر ام CRM است که قابلیت فاکتور هم دارد.
زوهو پراجکت Zoho Projects: زوهو ابزارهای متنوعی ارائه میکند که زوهو پراجکت نیز یکی از محصولات آن است؛ این ابزار یکپارچهسازی خوبی با سایر برنامه های Zoho دارد به همین دلیل بسیاری از افرادی که با سایر ابزارهای زوهو کار میکنند زوهو پراجکت را برای مدیریت پروژههای خود استفاده میکنند و ویژگیهایی را برای ردیابی مشکلات، ردیابی زمان و گزارش گسترده پروژهها ارائه میدهد.
ایرتیبل Airtable: ترکیبی از پایگاه داده و صفحه گستردهای برای مدیریت پروژههای پیچیدهی اطلاعاتی است. نرم افزار ایرتیبل قابل تنظیم است و شامل امکانات مختلفی مانند تقویم و کانبان و گالری است.
پروفهاب ProofHub: ابزارهایی را برای برنامهریزی، همکاری، سازماندهی و تحویل به موقع پروژهها در اختیار تیمها قرار میدهد و ابزارهایی برای ساده کردن فرآیند کاری نیز ارائه میدهد.
ورک فرانتWorkfront: نرم افزار مدیریت پروژهی ورک فرانت امکاناتی نظیر مدیریت گردش کار، گزارش گیری، ادغام با ابزارهایی مانند Salesforce و Adobe را ارائه میدهد.
پودیو Podio: به اندازه کافی انعطاف پذیری دارد و برای مدیریت هر پروژه و خودکارسازی گردشهای کاری مختلف مناسب است. پودیو نیز قابلیت ادغام شدن با نرم افزارهای متنوعی را دارد.
تیم گانت TeamGantt: مدیریت کار و برنامهریزی پروژه را با نمودارهای گانت ساده میکند. به ویژه این نرم افزار برای تجسم جدول زمانی پروژه و وابستههای آنها موثر است.
کانفلوئنس Confluence: به عنوان یک ابزار مدیریت و همکاری بین انواع محتوا طراحی شده است و در کنار جیرا Jira برای مستندسازی پروژهها، به اشتراکگذاری ایدهها و همکاری تیمی به خوبی کار میکند.
ردبوث Redbooth: نرم افزار مدیریت پروژهای با رابط کاربری آسان است که کنفرانس ویدئویی و مدیریت کار را با یک طراحی ساده ارائه میدهد. ردپوث برای راهاندازی سریع پروژه و همکاری تیمی است.
ماونلینک Mavenlink: این نرم افزار برای مدیریت منابع، حسابداری پروژه و هوش تجاری مناسب است و بینش خوبی در مورد عملکرد و وضعیت مالی پروژه ارائه میدهد.
اسکورو Scoro: یک نرمافزار مدیریت کسبوکار همهجانبه شامل مدیریت پروژه، CRM، گفتوگوهای درون سازمانی و گزارشدهی است که مشاغل خدمات حرفهای را هدف قرار میدهد.
Freedcamp فرید کمپ: طیف گستردهای از گزینههای مدیریت پروژه از جمله لیست وظایف، تقویم، مدیریت فایلها و حتی ردیابی مکارها را ارائه میدهد که برای استفاده شخصی و حرفهای مناسب است.
تودو لیست بیزینس Todoist Business: یک نرم افزار مدیریت تسک ساده اما قدرتمند است و ویژگیهایی مانند وظایف تکرار شونده (اتوماسیون)، یادآوریها و داشبورد تصویری ارائه میدهد که آن را برای بهرهوری شخصی و پروژههای تیمی ایدهآل میکند.
لیکوئید پلنر LiquidPlanner: از فناوری زمانبندی برای انجام امور تیمها استفاده میکند و به صورت خودکار با تغییرات در حجم کار و اولویتها سازگار میشود.
کانبانیزه Kanbanize: نرم افزار کانبانیزه که به تازگی با نام بیزینس مپ شناخته میشود کانبانی پیشرفته برای مدیریت پروژه، با تمرکز بر تحویل مداوم کارها و کارایی بیشتر اعضاست. این نرم افزار مدیریت پروژه شامل اتوماسیون، تجزیه و تحلیل و قابلیتهای یکپارچهسازی است.
نرم افزار نرم افزار مدیریت پروژه فارسی اَتورک
نرم افزار مدیریت کسبوکار اَتورک محصولی ایرانی-اروپایی و نرم افزار مدیریت پروژه با تقویم فارسی است که تلاش کرده تا محصولی همهجانبه در اختیار کاربران قرار بدهد و تمامی نقاط ضعفی که نرم افزارهای مشهور بالا دارند را برطرف سازد.
نرم افزار اَتورک در حال حاضر قابلیت مدیریت پروژه و مدیریت تسک را دارد با استفاده از آن میتوانید از کانبان و گانت چارت که مزایای رقابتی برخی از نرم افزارهای بالا بود نیز بهرهمند شوید.
نرم افزار همه جانبهی اَتورک امکانات متنوعی چون دستیار هوش مصنوعی دارد و همچنین میتوانید با اَتورک فضای کاری خود را شخصیسازی کرده و بر اساس شغلی خود از آن استفاده نمایید؛ برای مثال اگر مدیر منابع انسانی هستید میتوانید از پنل اَتورک به عنوان پنل مدیریت منابع انسانی استفاده کنید و اگر برنامه نویس یا و… هستید باز هم اَتورک پاسخگوی تمامی نیازهای شما هست.
اَتورک پلتفرمی نوین است که از ابتدا توسط تیم اَتورک ساخته شده به همین دلیل هر نیاز دیگری نیز در راستای نرم افزار کسبوکار شما باشد و احیانا در اَتورک نباشد قابل ارائه خواهد بود. توجه داشته باشید که نرم افزار مدیریت پروژه آنلاین محسوب میشود و این امکان وجود دارد که در آن واحد اطلاعات خود را با سایر همکاران به اشتراک بگذارید.
از مهمترین مزایای پلتفرم اَتورک پشتیبانی از زبان فارسی است که آن را برای کاربران ایران جذابتر میکند و با وجود آنکه اَتورک کاربران خارجی زیادی نیز دارد توانسته طی مدت کوتاهی رضایت کاربران فارسی زبان و انگلیسی زبان را به دست بیاورد.
شما هم میتوانید همین حالا با استفاده از دکمههای موجود در بالای همین وبسایت یا از طریق مراجعه به صفحه اصلی سایت اَتورک از پنل کاملا رایگان خود استفاده کنید.
خلاصه
داشتن اپلیکیشن مدیریت پروژه مناسب برای دستیابی به موفقیت کلی پروژه ضروری است؛ بنابراین، مهم است که قبل از مراجعه به هر برنامه مدیریت پروژه، به دنبال ویژگیهایی باشید که فکر میکنید برای کسبوکار شما ارزشمندتر هستند تا انتخاب درستی داشته باشید.
سوالات متداول درباره استفاده از اَتورک به عنوان نرم افزار مدیریت پروژه
سوالاتی که بیشتر از ما در رابطه با اَتورک پرسیدید را مرور میکنیم:
آیا اَتورک یک نرم افزار مدیریت پروژهی ساختمانی است؟
اَتورک قابلیت استفاده به عنوان نرم افزار مدیریت پروژه ساختمانی را نیز دارد زیرا امکان شخصی سازی را داراست.
آیا اَتورک جزو نرم افزارهای کنترل پروژه است؟
اَتورک نرمافزاری یکپارچه برای مدیریت کسبوکار است و امکان انجام کنترل پروژه با آن نیز وجود دارد.
آیا اَتورک یک نرم افزار مدیریت پروژه فارسی است؟
نرم افزار اَتورک بین المللی است اما پنل آن قابلیت فارسی شدن برای کاربران ایرانی را نیز دارد.
برای دانلود نرم افزار مدیریت پروژه اَتورک چه کار کنم؟
اَتورک یک پنل آنلاین است و نرم افزار قابل دانلود نیست.
آیا اَتورک نرم افزار نرم افزار مدیریت پروژه با تقویم فارسی است؟
بله اَتورک تقویم شمسی نیز دارد.